GTM-NPSWC72 google48f7cec807687bc9.html
top of page

Knalpot op Tong Tong Fair 2019

Op de laatste dag van een mooie en warme Tong Tong Fair, de grootste Indische/Indonesische pasar van het land, mocht ik het podium bestijgen om verhalen te vertellen over het leven in Jakarta. Het verraste mij dat zó veel mensen het warme strandweer trotseerden om naar mijn avonturen te komen luisteren. In een haast magische gloed van blauwe koptelefoons zat een uiteenlopende groep mensen bij elkaar. Met bepareld voorhoofd en wapperend met waaiers. Ieder met een eigen relatie tot het gebied dat we nu kennen als Indonesië. Een land, dat in veel aspecten zeer verschilt van Nederland, maar er tevens onlosmakelijk mee verbonden is. Het was voor mij een groot plezier om mijn avonturen - als Belanda die in de Jakartaanse samenleving probeert te integreren - op deze manier met zo veel geïnteresseerden te kunnen delen. Ik heb genoten. De vele enthousiaste en oprechte reacties na afloop waren hartverwarmend!


Comments


Verhalen
bottom of page