GTM-NPSWC72 google48f7cec807687bc9.html
top of page

€ 16,99

|

Gratis verzending

Knalpot - Verhalen uit Jakarta (boek)

"Een heerlijk boek van een humaan reiziger. En leerzaam bovendien!" Adriaan van Dis

Knalpot - Verhalen uit Jakarta (boek)
Knalpot - Verhalen uit Jakarta (boek)

€ 16,99

Gratis verzending

"Daan Goppel kijkt zonder te oordelen. Hij leeft mee, leeft zich in en toont ons een Jakarta zoals het werkelijk is: schipperend tussen regels en praktijk. Een heerlijk boek van een humaan reiziger. En leerzaam bovendien!"

Adriaan van Dis

Daan Goppel vertrekt voor onbepaalde tijd naar Jakarta, om te weten te komen hoe het is om in deze miljoenenstad te leven. Hij begint aan een studie Indonesisch en betrekt een kamer in een volkswijk.

Jakarta toont zich een intense stad. Een plek van uitersten. Met grote verschillen in welvaart en cultuur. En waar religieuze vroomheid naast losbandigheid blijkt te kunnen bestaan. De Indonesiërs die hij spreekt leren hem de stad kennen. Ze delen hun dromen en opvattingen met hem, en bieden zo een inkijk in het leven in de Indonesische hoofdstad. Een plek waar niks mag, maar alles kan. Zolang je er maar voor betaalt..

Knalpot neemt de lezer mee in de drukte en chaos van Jakarta. De verhalen gaan over religie, prostitutie en cultuurverschillen. Ze  geven een even vrolijk als indringend beeld van het leven en overleven in de stad. Ze ontroeren en vermaken, wekken de verbazing en lezen als een trein.

  

Knalpot – Verhalen uit Jakarta

Uitgeverij: Elmar

Genre: non-fictie, journalistiek, reisverhalen

Bladzijden: 132

ISBN : 9789038926759

Uitvoering: paperback

Verschijningsdatum: 2018 

Bestelling

  • Knalpot - Verhalen uit Jakarta

    € 16,99

Totaal

€ 0,00

bottom of page